D1-tytöillä pelit Sastamalassa 15.12.

Matkaan lähdettiin jo klo 7 ja ehkä sen takia alkukankeus näkyi ensimmäisessä pelissä, jossa vastassa oli vanha tuttu Maskun Kataja Pedot. Peli päättyi 2–0 (25–15, 25–20) Maskun voittoon. Se ei kuitenkaan lannistanut meitä ja lähdimme hyvällä mielellä seuraavaan peliin. 

Toisen pelin vastus oli VaLePa Vammalasta. Pelissä näkyi uusien paikkojen opetteleminen ja pisteissä ne näkyi näin (13–25 ja 15–25) Ottelu päättyi VaLePan 0–2 voittoon. 

Viimeinen peli oli rakasta naapuria OrPoa vastaan. Peli oli parasta mitä olemme koskaan pelanneet valmentajamme mielestä ja äärettömän jännittävä, sillä taistelimme sen kolmanteen erään. Silti, vaikka peli oli todella hyvää niin peli päättyi lopulta 2–1 (25–23, 19–25, 15-8) OrPon voittoon. 

Peleissä pelasivat: Fanni Ritaranta, Tessa Päivärinta, Alisa Ritola, Saara Mäihäniemi, Mona Mäihäniemi, Tuuli Salonen ja C-ikäisistä mukana oli Naomie Jeger.

D-ikäistenkin syyskausi on nyt päätöksessä. Kehitys on ollut huimaa ja peli-iloa on riittänyt koko syksyn. Joukkueessa on hyvä henki ja tekemisen meininki. 

DC-tytöt toivottavat oikein rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Raportin kirjoitti Tessa ja Fanni

 

Toimintaamme tukevat: