C-ikäisten syyskausi Kolhossa voitolla päätökseen!

C-ikäisten järjestämä kotiturnaus pidettiin Kolhon palloiluhallissa 8.12. Vastustajina oli EuRa 06 ja SäkU joukkueet. Pelit pelattiin 25 pisteeseen kuten aina, mutta haastetta toi kolmas saman mittainen erä. Joukkueita oli vain kolme, joten molemmat pelit piti pelata kolmeen erään. 

Ensimmäisen pelin vastustajaksi asettui Euran joukkue. Tytöt olivat aiemmin Eurassa pelanneet kyseistä joukkuetta vastaan ja tiesivät, että vastassa on todella liikkuva joukkue. Peli oli todella takkuista ekassa erässä, eikä pallot meinanneet nousta ollenkaan. Toisessa ja kolmannessa erässä tytöt saivat otteen taas lajista uudelleen ja sai itsensä mallikkaasti ylös. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan EuRa vei 0–3 voiton (8–25, 18–25, 18–25)

Noin puolentoista tunnin taoun jälkeen vastassamme oli Säkylän Urheilijat. Tytöt lähtivät hyvällä iloisella mielellä heti peliin. Se näkyikin heti pisteissä. Jopa 13 pisteen syöttöputkia tuli! Hyökkäykset onnistuivat mallikkaasti, kun itsevarmuutta tuli lisää voitettujen pallojen myötä. Loppuun asti pelaaminen näkyi nyt kentällä ja liikettä oli paljon enemmän kuin aiemmin. Tästä pelistä Tähti saikin 3–0 voiton, joka oli heidän ensimmäisensä tänä kautena! Peli voitettiin pistein (16–25, 19–25, 12–25)

Tästä turnauksesta ei voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen! Kaikki sujui kuten piti, eikä ongelmia ilmennyt minkään suhteen. Tähän oli hyvä lopettaa C-ikäisten syyskausi! 

Pelaamassa olivat Tiia Helminen, Naomie Jeger, Josefina Jokinen, Emma Äijö, Nelli Äikäs ja D-ikäisistä Alisa Ritola ja Saara Mäihäniemi.

Raportin kirjoitti Tilda

 

Toimintaamme tukevat: