Tähden D2-tyttöjen syksy

Tähden D2-tyttöjen syksy on ollut pelien osalta ailahtelevaa. Pelin taso on vaihdellut kovasti. Tasoturnaus meni yläkanttiin odotuksiin nähden. Sen jälkeen joukkue on ollut kovassa koulussa ja opetuksessa kolmessa turnauksessa.

25.11. turnaus pelattiin Ylöjärvellä. Ensimmäisessä pelissä saimme vastaan Ylöjärven Pallon. YPa on materiaaliltaan ylivoimainen meidän tyttöihin nähden, mikä näkyi liiallisena vastustajan kunnioituksena ja sen vuoksi peli kulki arkaillen. Ensimmäinen erä päättyi YPa:lle 25–11. Toisessa erässä tähti ryhdistäytyi, joka näkyi jo rohkeana pelinä. Pisteitä saatiin pelaamalla, ja pisteistä myös iloittiin. Toinen erä YPa:lle 25–12.

Toisessa pelissä Tähti sai vastaansa LP Kangasalan Lumileopardit. Peli oli tasaista vääntöä, mutta ensimmäisessä erässä Tähti oli rohkealla pelillään parempi vieden erän pistein 25–23. Toisessa erässä LP Kangasala paransi peliään, kun taas Tähti sortui omiin virheisiin, erä Lumileopardeille 25–15. Kolmannessa erässä nähtiin Tähdeltä kovaa taistelua, rohkeaa hyökkäystä ja peli-iloa, jonka avulla Tähti vei viimeisen erän 15–13 ja näin ollen Tähdelle voitto 2–1.

Päivän kolmanessa pelissä vastassa oli Ylöjärven Ryhdin Punaiset. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, mutta Tähden nosto- ja syöttövirheet veivät erän Ylöjärvelle 26–24. Toisessa erässä Tähti petrasi tekemistään ja vähensi virheitään vieden erän 25–23. Kolmas erä oli edelleen tiukkaa vääntöä, mutta Tähti oli täynnä taistelutahtoa ja vei erän 16–14. Peli siis tähdelle 2–1.

Päivän viimeisessä pelissä saimme vastaan Ylöjärven Ryhdin Keltaiset. Pitkä päivä painoi jo jaloissa, joka näkyi tuloksessa. Keltaiset jaksoi paremmin vieden pelin 2–0.

Kaiken kaikkiaan Tähden tyttöjen pelissä näkyy hyvä kehitys eteenpäin. Noston tarkkuutta kehittämällä jatketaan kohti joulukuun pooliturnausta.

D2-tytöissä pelaavat Jenni Vuokko, Eeva Huutoniemi, Saana Jatkola, Ella Nieminen, Aino Soilunen, Iina Korpinen, Ida Soilunen, Milja Murtomäki ja Jenna Korpinen. Valmentajina toimivat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. Jojona Suvi Nieminen.


 

Toimintaamme tukevat: