D-tyttöjen kotiturnaus Mäntän liikuntasalilla

D-ikäisten kotiturnaus pelattiin 24.11 Mäntän liikuntasalilla. Samaan aikaan salissa pelattiin myös D-tyttöjen tiikeriturnausta, joten salin kaikki 3 kenttää oli käytössä ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Yleisöäkin oli paikalla kannustamassa Tähden joukkueita kiitettävästi.

Meillä oli jälleen ohjelmassa vain 3:n joukkueen turnaus, joten se tiesi pelejä pelattavaksi automaattisesti kolmeen 25 pisteen erään. Pelit venyivätkin pitkiksi. 

Ensimmäisenä pelasimme Maskun Katajan Petoja vastaan. Tiesimme, että vastus on kova, mutta kuitenkin täysin voitettavissa. Jokainen erä eteni samalla kaavalla. Etenimme tasapistein, menimme johtoon, mutta sitten aivan lopussa vastustaja pääsi kuin pääsikin ohi. Peli päättyi Maskulaisten 0–3 voittoon erin 18–25, 24–26, 19–25. Harmittavan pienestä jäi kiinni, mutta meidän joukkueen pelaaminen oli kyllä kauden parasta. Pallot olivat pitkiä ja tytöt ylsivät huimiin suorituksiin ja venymisiin kentällä.

Tästä pelistä oli hyvä lepovuoron jälkeen jatkaa Littoisten Urheilijoita vastaan. Littoinen oli voitettu jo kerran aiemmin ja otteluun lähdettiin rennolla otteella. Rennosti se myös eteni ja kentällä näkyi ja kuului pelaamisen riemu ja ilo. Tämä sai myös huomiota katsomosta ja kuultiin myöhemmin, että peliä oli ollut ilo seurata, kun huomasi, että Tähden tytöillä oli niin kivaa yhdessä ja hyvä yhteishenki. Peli päättyi odotetusti Tähden voittoon 3–0. Eräpisteet olivat 25–12, 25–19, 25–19. Pelissä oltiin välillä jo niin varmoissa johtoasemissa, että valmentaja Tildan ohjeen mukaan uskallettiin ottaa vähän riskin päälle ja harjoitella pelin tiimellyksessä yläkauttasyöttöjä ja iskulyöntejä. 

Joukkueessa pelasivat Tessa Päivärinta, Tuuli Salonen, Alisa Ritola, Mona Mäihäniemi, Saara Mäihäniemi, Fanni Ritaranta ja C-ikäisistä mukana ollut Emma Äijö. 

Meidän joukkue kiittää Tähden E1-tyttöjä taustajoukkoineen järjestelyjen jakamisen sujuvuudesta ja kivasta, onnistuneesta päivästä. 

Raportin kirjoitti Jojo Anne


 

Toimintaamme tukevat: