C-tytöt Eurassa

C-tyttöjen kolmannet pelit pelattiin Eurassa 17.11. Siellä pelasimme hienoja ja tiukkoja pelejä. Ensimmäisenä oli vastassa EuRa06 jolle hävisimme 1–2 tiukin pistein (25–16, 16–25, 13–15). Seuraavaksi vastaan tuli Vampulan Urheilijat. Peli oli jälleen kerran tiukka, mutta päättyi tappioon 2–0 (25–21, 25–19). Viimeisenä pelasimme Koiviston Iskua vastaan, sekin peli päättyi tappioon 2–1 (25–21, 20–25, 15–6). 

Menimme hyvin pallojen alle, joitakin nostoja karkasi mutta pääsimme silti hyvin hyökkäämään hyvien passien ansiosta. Kuitenkin syöttövirheitä tuli jonkin  verran. Pelaajina Tiia Helminen, Sonja Mäihäniemi, Josefina Jokinen, Nelli Äikäs, Naomie Jeger, Emma Äijö ja D-ikäisistä mukana Alisa Ritola. 

Pelien jälkeen tuomarin toiminta puhutti joukkuetta ja tuomari sai kritiikkiä osakseen. Useat, jopa peräkkäiset väärät tuomiot sai erät kääntymään vastustajan voitoiksi. Tämä harmitti, mutta tästä huolimatta joukkue sai olla todella ylpeä suorituksistaan. 

Pelejä edeltävissä treeneissä ja peleissä valmentajana toimi Hannu Helminen. Hannu kommentoi pelien jälkeen joukkueen kehittymisen paikkoja. Syöttöputket on pahoja eli nostopeli ontuu pahiten. Se vaatii nopeampia jalkoja, oikeaa nostoasentoa ja sitä mukaan itseluottamus kasvaa. Reeneissä pitää panostaa  laatutekemiseen. Kaikkia perusasioita kehitetään pikkuhiljaa, mutta ei saa unohtaa ponnuvoimaa, lihaskuntoa ja notkeutta. Hyvä yhteishenki tytöillä on mikä on tosi tärkeä asia. Tykkäävät pelata yhdessä. 

Peleistä raportoivat Josefina ja Emma. 

 

Toimintaamme tukevat: