B-pojat säilyttivät paikkansa B-poolissa

Tähden b-pojat lähtivät perjantaina 9.11. Mäntästä kohti pohjoista. Suuntana oli Oulunsalo ja B-pooliturnaus, jossa vastassa olivat isäntäjoukkue Oulunsalon Vasama, Salon Viesti ja JyväsLentis. Menomatka sujui rennosti musiikkia kuunnellen ja taktiikoita hioten.

Ensimmäisenä vastuksena lauantain turnauksessa oli Salon Viesti. Vastustajan vajaavaisen miehistön ja Tähden hyvän hengen avulla ensimmäinen erä tuli kotiin. Toisessa erässä jotakin tapahtui, ja Viesti otti huiman alkustartin. Tilanteen ollessa 10–1 Salolle alkoi poikien peli sujua. Erää jatkettiin tasaisesti, mutta lopulta päättyi Salon Viestille. Kolmas erä oli kehnoa peliä Tähdeltä ja Salo pääsi pisteiden makuun. Passari Leevi Väänänen tarjoili palloa vuoron perään Joonas Kontiolle ja Jere Tikkalalle, jotka tappoivat pallot Tähden kenttään. Kolmaskin erä meni Salolle ja loppulukemat 1–2 (25–21, 22–25, 7–15).

Päivän toinen peli oli heti putkeen, ja vastassa oli JyväsLentis. Ensimmäisen erän alku oli erittäin tasaista, kunnes Tähti otti spurtin 8–9 tilanteessa, ja tämä ratkaisi erän tähdelle. Toinen erä oli yhtä tasaista kuin edellinenkin, mutta lopussa JyLe oli vahvempi ja vei erän. Kolmannessa erässä Tähti kuitenkin hyytyi jälleen ja JyLe rankaisi tästä ankarasti. Tähti kuitenkin kiri, mutta Miro Mårdin syötöt kaatoivat Tähden. Kolmas erä myös JyLelle ja erät Jyväskylään 2–1 (17–25, 25–22, 15–12).

Kolmas ja viimeinen peli oli vanhaa tuttua Oulunsalon Vasamaa vastaan. Tähden pojat olivat kahden tappion jälkeen valmiita taistelemaan pooliin jäämisestä. Ensimmäisessä erässä Tähti aloitti upeasti. Erää mentiin tasaisesti kunnes lopussa Tähti otti loppukirin, ja erä päättyi Tähdelle Severi Niemisen upealla ässäsyötöllä. Toisessa erässä vastustajaa murskattiin. Sen huomasi Tähden 16–2 johdosta. Tässä vaiheessa vastustaja alkoi heräileen ja kirimään, mutta se ei aivan riittänyt. Erä päättyi Tähdelle ja koko peli kotiin 2–0 (25–17, 25–17).

Tähden joukkueessa pelasivat Eetu Ahonen, Antti Periviita, Severi Nieminen, Tuomas Kuusisto, Aleksi Lähteennmäki, Henri Strengell, Joona Eteläsalo, Tuomas Kopare, Eetu Lehtisaari, Aapo Kolhinen ja Juho Yläjärvi. 

Tähti säilyi B-poolissa, ja seuraavassa turnauksessa vastaan tulee VaLePa 2, Alahärmän Kisa ja Maskun Kataja. Turnaus pelataan mitä todennäköisimmin Vilppulassa.

Juho Yläjärvi


 

Toimintaamme tukevat: