E1-tytöt Orivedellä 3.11.

D-tyttöjen Tiikerisarjan turnaus pelattiin Pyhäinpäivänä Orivedellä. Tällä kertaa matkaan pääsi kaikki yhdeksän pelaajaa.

Luvassa oli kolme ottelua, joista jälleen kaikista tuloksina 0-2 tappiot. Pelit kuitenkin olivat hetkittäin todella tasaväkisiä, esim. päivän ensimmäisen erän tytöt hävisivät vasta jatkopisteillä 27-25.  Pari muutakin erää päättyi tappioon pienimmällä mahdollisella piste-erolla. 

Voidaan sanoa, että päivän kuudesta erästä kolme oli hetkittäin jopa todella hyvää pelaamista.  Ne hyvät erät vain osui kaikki eri peleihin. Vielä kun saisi hyvän pelivireen kestämään kaksi erää peräkkäin, niin alkaisi varmasti niitä voittojakin tulemaan. 

Parhaimmillaan nähtiin onnistuneita, osalta pelaajista jopa sijoiteltuja, syöttöjä, sekä loistavaa taistelua palloista loppuun asti. Pahimmillaan taas kentällä lähes seistiin paikoillaan. Tämä kertoo vielä pelin ailahtelevaisuudesta, johon varmasti aikaa ja kokemusta myöten tulee muutos. 

Etenkin pelin ollessa tiukimmillaan, palloon ei meinata uskaltaa koskea ja peli menee sähellykseksi. Onkin sanottu, että tytöt eivät ole vielä uskaltaneet voittaa pelejä.

Edelleen täytyy muistaa, että Tähden tytöt ovat tämän lohkon nuorimpia ja silti pystyy haastamaan ajoittain tasapäisesti vastustajia. Jälleen aloituspalaverissa osa joukkueista ilmoitti mukana olevista yli-ikäisistä, meillähän on joukkueellinen ali-ikäisiä. Tämä, jopa kolmen vuoden ikäero, ei kentällä niinkään välttämättä näy taidoissa, kuin pelaajien kokoeroina. Onhan se hiukan koomista katsoa pelaajia verkolla vastakkain, kun meidän tyttöjen pää on vastustajan kainalon korkeudella. 

Mukana Orivedellä oli koko joukkue, eli Alisa Vierola, Kiia Vihinen, Anni Äijö, Silja Tuovinen, Elli Harsu, Ida Saarinen, Erica Anttila, Inka Lahtela ja Siiri Juupaluoma. Valmentajina Pia Saarinen ja Anne Harsu, huoltajana hääräsi Veera Harsu ja joukkuetta johtaa Kaisa Vihinen.

 

Toimintaamme tukevat: