E1-tytöt Kangasalla 13.10.

E1-tytöt lähtivät pelaamaan D-tyttöjen Tiikerisarjan turnausta Kangasalle. Syksyn tautiaalto oli kaatanut yhden pelaajan sängyn pohjalle, mutta loput kahdeksan oli pelikunnossa.

Ohjelmassa oli kolme peliä, joista jokaisesta oli tällä kertaa tuloksena 2-0 tappio. Kuten tavallista, pelkät numerot eivät taaskaan kerro kaikkea. Tytöiltä nähtiin hienoja suorituksia ja etenkin ensimmäisessä pelissä hurja kiri kahdeksan pisteen takaa tasoihin ja hetkeksi jopa ohi, mutta erävoittoon asti ei ihan vire riittänyt.

Toki päivään mahtui myös niitä ei niin hienoja suorituksia, mm. syöttövirheiden määrä oli päivän aikana varmasti suurin, mitä tältä joukkueelta on nähty. 

Päätä ei ole syytä laittaa pensaaseen, vaan hyvillä mielin joukkue jatkaa eteenpäin. Taas nähtiin, että on harjoiteltu oikeita asioita ja niiden harjoittelua jatketaan. Ja muistetaan sekin, että vastustajat on vähintään vuoden, osa jopa kolme vuotta vanhempia, kuin Tähden tytöt. Ja moni myös lähes puoli metriä pidempiä..

Valmennus sai myös arvokasta, korkeamman tason palautetta ja vinkkejä, kun pelejä oli seuraamassa lentopalloliiton lounaisen alueen aluepäällikkö sijainen Sini Rönnqvist. Ilahduttavaa oli nähdä katsomossa kannustamassa junioreitamme myös Tähden oma rahastonhoitaja Pirkko Räikkönen.

Mukana matkassa oli Alisa Vierola, Ida Saarinen, Inka Lahtela, Kiia Vihinen, Siiri Juupaluoma, Elli Harsu, Silja Tuovinen ja Erica Anttila. Valmennuksesta vastasi Pia Saarinen ja Anne Harsu, joukkueenjohtajana Kaisa Vihinen.


Tappioidenkin jälkeen meillä jaksetaan hymyillä.

 

Toimintaamme tukevat: