D1-tytöt ensimmäisessä AM-sarjan turnauksessa

DC-tyttöjen kausi 2018-2019 on alkanut ihan uusien tuulien puhaltaessa, sillä joukkueeseen on yhdistetty sekä D1-että C-ikäiset tytöt. Tällä kokoonpanolla pelataan tämä kausi sekä Dt AM-sarjaa että C-tyttöjen sarjaa.

Olemme aloittaneet kauden ahkeralla treenaamisella uuden valmentajamme Tilda Ruokolan ohjauksessa. Tilda on tuonut omalla persoonallaan joukkueen tekemiseen iloa ja rentoutta. Uutta joukkueelle on myös se, että D1-tytöt ovat siirtyneet pelaamaan kuudella kenttäpelaajalla. 

23.9. pelattiin D1 tyttöjen kauden ensimmäiset pelit AM-sarjassa. Pelaajina Tessa Päivärinta, Mona Mäihäniemi, Alisa Ritola, Fanni Ritaranta, Saara Mäihäniemi, Tuuli Salonen ja C tytöistä avuksi lähti mukaan Emma Äijö. Pelipaikkana toimi Oriveden palloiluhalli. 

Ensimmäinen ottelu alkoi klo 13.00 ja loppui pisteisiin 2–0 (25–20, 25–16) OrPo D1:n voittaessa. Häviöstä huolimatta ensimmäiset pelit meni paremmin kuin ajateltiinkaan ja tuli todella paljon hyvää peliä. 

Toinen peli alkoi LeKiDam06:tta vastaan klo 14.00 ja loppui pistein 0–2 (17–25, 12–25). Toisessa pelissäkin oli hyviä palloja, mutta se ei riittänyt voittoon.

Kolmas ottelu alkoi heti perään eli klo 15.00 ja päättyi tasaisiin lukuihin 0–2 (19–25, 23–25) LeKiDam07:n voittaessa. Tappiot ei joukkuetta harmittaneet, sillä saimme paljon arvokasta pelikokemusta.

Valmentajan sanoin oli hienoa peliä ja loppuun asti pelaamista sekä kannustamista. Paljon tuli myös vastustajien valmentajilta kehuja meidän pelaamisesta. Vaikeita palloja nousi hyvin ilmaan ja saatiin mainiosti jatkettua peliä. Seuraavaksi tähdätään Vilppulaan Tähti-turnaukseen!

Otteluista raportoi Alisa ja Mona

 

Toimintaamme tukevat: