E1-tytöt aloittivat kautensa kotiturnauksella 22.9.

Tähden E1-tytöt lähtivät pelaamaan ennakkoluulottomasti 1-2 vuotta vanhempien, eli D-tyttöjen tiikerisarjaa. Luvassa on varmasti paljon oppia ja kokemusta pankkiin tulevaisuutta ajatellen. Silti sarjaan ei lähdetä vain kokemusta keräämään, vaan haastamaan vastustajat taistellen, kuten kauden avausturnaus kotona Parkkivuoressa näytti.

Lauantaina ensimmäisessä pelissä oli jännitystä vielä hieman enemmän kuin yleensä, sillä vastassa oli vanha tuttu joukkue, joiden kanssa viimekausi harjoiteltiin vielä yhdessä, eli Tähden hieman vanhemmat D-tytöt. Ensimmäisessä erässä E1-tytöt olivat ns. jäässä, toiseen erään peli rentoutui huomattavasti ja onnistumisiakin jo nähtiin. Peli vanhemmille tytöille erin 2-0 (25-6, 25-17)

Toiseen peliin astettui vastaan OrPon D2-tytöt, joiden kanssa olikin tiukkaa vääntöä koko ottelun ajan. Voitto kuitenkin Tähdelle erin 2-1 (25-23, 13-25,16-14) ja voi sitä riemun määrää.

Tähden E1-tytöt pelaavat sinipaitaisia OrPon tyttöjä vastaan

Päivän viimeinen vastus oli ennakkoon kovimmaksi tiedetty Virtain Veikot. Tähän peliin lähdettiin myös taistelemaan jokaisesta pisteestä ja jokaisesta pisteestä tytöt osasivat myös iloita. Voitto meni ennakko-odotusten mukaan Virroille erin 2-0 (25-11, 25-11).

Turnauksesta jäi pelaajille ja valmentajille positiivinen mieli, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Olihan nyt vasta ensimmäinen kerta, kun pelattiin ilman koppia ja kentällä oli yhtäaikaa kolmen sijasta neljä pelaajaa. 

Joukkueessa pelaavat Alisa Vierola, Ida Saarinen, Inka Lahtela, Kiia Vihinen, Siiri Juupaluoma, Anni Äijö, Elli Harsu, Silja Tuovinen ja Erica Anttila.

Valmentajina toimii Pia Saarinen, Anne ja Veera Harsu, joukkuetta johtaa Kaisa Vihinen.

Teksti: Anne Harsu

 

Toimintaamme tukevat: